המטבח הוא אחד החדרים החשובים ביותר בבית. אם אתם לא ממש "בית של בשלנים דגולים" ואם אתם מבלים במטבח כל הזמן, חשוב לזכור שזה החדר שבו אתם מכינים את האוכל שמהווה את "הדלק" שלכם לכל אורך היום. כאשר מדובר על אוכל, יש חשיבות גבוהה גם לאווירה שבה אוכלים ולהיגיינה השוררת במטבח. על כן, חשוב לבחור בשיש איכותי, שמתאים לכם גם ברמת האיכות וגם ברמת העיצוב והאסתטיקה. להלן 5 טיפים שיעזרו לכם לבחור שיש למטבח.
כדאי לערוך מחקר מקדים
בשלב הראשון, כמו לגבי כל מוצר אחר – ערכו מחקר מקדים וסקר מקיף כדי שתכירו היטב את החומר – תרתי משמע.
מומלץ לבחור בשיש אבן קיסר
שיש אבן קיסר הוא אחת הבחירות הנפוצות ביותר כאשר מדובר על חדר המטבח. זאת משום שמדובר בשיש מסוג עמיד במיוחד ללחות. במטבח, מן הסתם, אחוז המים באוויר הוא גבוה במיוחד. זאת לאור הפעילויות שאנחנו עושים במטבח, כמו בישול וטיגון, שמעלים אדים רבים שמפיצים מים בחלל. שיש אבן קיסר הוא בעל עמידות גבוהה ללחות, לכן הוא בחירה כדאית ופופולארית.
שיש עם עמידות למכות
כאשר מדובר על בחירת שיש למטבחים, חשוב לבחור בשיש העמיד לפגיעות שונות, כמו שיש למינם. שיש למינם הוא לא טבעי, הוא מיוצר במפעל והמקור שלו הוא באיטליה. שיש למינם הוא שיש למטבחים עם פופולאריות גדולה משום שהוא עמיד בפני מכות ושריטות שעלולות להתרחש בכל שיש בכל מטבח. השיש גם עמיד בפני רמת חומציות גבוהה יחסית. חומציות היא סכנה משום שהיא עלולה לפגוע במרקם של השיש.
שיש למטבחים לריצוף וחיפוי
כאשר מדברים על שיש למטבח, מדובר על חומר שיכול לספק לנו כל מיני צרכים מעבר למשטח העבודה עליו אנחנו מבשלים ומכינים את האוכל. מדובר על חומר גלם מעולה וכדאי להשתמש בו גם בעבור ריצוף המטבח והחיפוי. כך תוכלו גם לשמור על רמה עיצובית גבוהה וגם לבחור בחומר עמיד ואיכותי.
לבחור בחברה שנותנת ייעוץ אישי
לא כל חברה שמספקת שיש, יודעת לתת גם ייעוץ וליווי אישי לכל אורך התהליך. אצלנו בחברת Feretti אבן שיש ופורצלן, הליווי שמקבלים הלקוחות הוא צמוד ואיכותי. מובטח לכם שגם לא תרגישו לבד, וגם תיהנו משיש מעולה למטבח.